Vi tilbyder forskellige former for aktiviteter til vore foreninger i kolding kommune og specielt de foreninger der er hjemmehørende i Christiansfeld - Taps - Aller. Cuben er en moderne idrætshal med faciliteter , som gør at vi har mange udfoldelsesmuligheder. 

 

Cuben Christiansfeld

Cuben tilbyder er en moderne idrætshal. Idrætshallen har plads til ca. 1500 mennesker, hvoraf de 396 pladser er siddepladser.
Der tilbydes moderne lydudstyr og teleslynge for vore svagthørende. Idrætshallen er ikke kun for idræt, men tilbyder sig også til store arrangementer o.l.

Cuben har 4 flotte keglebaner. Børn ifølge voksne kan med helt specielle børnekugler også spille dette sjove spil. Huset rummer også 2 squashbaner. Vor gl. mødelokale er lavet om til Spinningslokale med ialt 23 cykler. Ydermere er der kommet 180 m2 Firnesscenter på.


Desuden rummer hallen en Cafe med stort udvalgt af både mad og drikke. Desværre lige nu ikke åben på hverdage - kun åben i weekender ved aktiviteter i Hallen. Nylig startet op med sandwichbar.Friturefri pommes frites . Cafeen er også nøglehulscertificeret.